Despre noi

      SC HIDROMIX 2003 SRL a fost înființată în anul 2003 și înregistrat la Registrul Comerțului din Târgu Mureș sub nr: J26/1148/2003, CF: RO15730704 cu sediul social în Târgu Mureș Str 8 Martie nr 59. SC Hidromix 2003 SRL a pornit cu o idee simplă: asamblarea furtunurilor hidraulice.

      Pe parcurs solicitările erau în continua creștere și pentru alte echipamente hidraulice, pneumatice care până la urmă cu ajutorul inginerilor angajați am reușit să furnizăm sau să producem în timp scurt și la o calitate foarte bună.

      După o dezvoltare semnificativă am reușit să fim prezenți și la Târgurile Internationale atât în țară cât și în străinătate cu produsele noastre. În anul 2004 firma noastră a obținut pentru calitatea lucrărilor și serviciilor efectuate certificatele de calitate ISO 9001.

      În 2006 am construit noul nostru sediu pe o suprafață de 10.000 mp cu 3 hale de producție a câte 250 m² și un spațiu de depozitare de 300 m².

      Iar în 2008 am achiziționat o mașină Seal Jet Economos pentru execuția de garnituri de etanșare pe loc. În 2013 am construit un nou atelier special amenajat pentru reparație pompe, motoare, distribuitoare hidraulice care este dotată cu tester hidraulic de ultima generație marca Parker și alte echipamente necesare reparației. Deținem cea mai preformată aparat de sudură computerizată-controlată pentru cilindrii hidraulici la sudurile de țeavă honuită sau bară cromată de la diametrul de 15 mm până la 350 mm.

      Suntem pregătiți să oferim consultanță, tehnologie completă firmelor noi cei care au de gând să pornească o afacere cu profil asemănător: sertizare furtunuri hidraulice, vânzări echipamente hidraulice, pneumatice.

      Produsele comercializate de societatea noastră provin direct de la fabricații din occident: Germania, Austria, Italia, Spania, Ungaria, și din acest motiv avem posibilitatea de a livra la preț foarte bun, acoperind toată gama de industrie fină și grea în toată țara.